Contactează vânzătorul

Felinar Antares
675 RON
Disponibil
Felinar decorativ de perete model unicat
Vândut de : Workshop on Mars
Descriere

" Noi aducem natura chiar in casa ta !"

Un corp de iluminat decorativ, este acea piesa wow pe care o observi inca de la intrare dand o nota de originalitate saptiului und este amplasat.

El schimba intreaga estetica si atmosfera a incaperii ,mai ales atunci cand se lasa seara si invaluie totul intr-o lumina calda scotand in evidenta forma obiectelor , de textura si importanta in cadru.

"WOM n'are tipar
Si nici marfa de bazar
N'ai sa vezi la altu'n sat
Totul este unicat" 

"Felinarul Antares este o reinterpretare in stilul modern , a unei bucati de lemn masiv cu trecut si viitor, care se remarca prin originalitate. Acesta este manufacturat dintr-o bucata de lemn recuperat, dintr-un hambar dezafectat, pe care noi am sigilat-o cu rasina epoxidica, cristal, pentru a-i scoate in evidenta frumoasele sale defecte naturale.Lichenii naturali, stabilizati, dau felinarului un aer Scandinav ,inducand o stare de relaxare si creativitate. Toate aceste elemente sunt puse intr-o lumina calda de becul vintage tip Edison care se completeaza perfect cu fasungul de alama cu intrerupator decorativ, incorporat ,care penduleaza suspendat de un lant metalic de culoare neagra . Astfel noi i-am oferit scandurii rupte un viitor luminos ,asezand-o in sfera iluminatului decorativ."

Cumparand produsele "serie limitata" ,manufacturate in atelierul nostru 100% Romanesc ,ajuti la regenerarea naturii, deorece lucram doar cu recuparat.

"Noi nu defrisam paduri

Facem arta c'uscaturi

Prelucram lemne uscate 

Adunam si de prin sate"

Acest corp de iluminat deosebit se va face remarcat in orice incapere ,fie ca este living , bucatarie , birou sau intr o cafenea. Stilul creat poate fi atat vintage, industrial , rustic ,farmhousing cat si modern sau ecleptic, in functie de mobilierul ales.

Acest felinar decorativ de perete, model unicat, este genul de piesa care se face remarcata si cu siguranta o sa ajunga in centrul unei discutii deschise, cu oaspetii.

Dimensiuni:

Lungime - 56 cm
Latime - 14 cm
Adancime - 14 cm

Pentru a ne asigura ca se pastreaz intocmai designul gandit de Alex Mars ,chiar si becul este inclus in pachet.

 

 

Specificații
Culoare Natur
Material decoratiuni Lemn
Forma Neregulat
Motiv nu se aplica