Conditii generale pentru returul produselor vândute de partenerii Stilul Meu

Pentru a vedea ce condiții trebuie să îndeplinească produsul pe care vrei să îl returnezi și care sunt pașii de urmat, citește politica de retur a partenerului Stilul Meu de la care ai cumpărat produsul. Intră în pagina produsului, dă click pe numele partenerului Stilul Meu și vei fi direcționat în pagina dedicată, unde vei găsi toate informațiile necesare. 

Produsele cumparate de la partenerii Stilul Meu se pot returna completand fornularul de retur de pe site, asigurându-te că produsul respectă conditiile de retur de mai jos.

În cazul în care politica de retur a magazinului partener implică un cost de transport pentru retur, acesta se regaseste in pagina dedicată magazinului partener sau va fi comunicat cumparatorului de catre magazinul partener prin intermediul platformei Stilul Meu.

În funcție de natura produselor pe care dorești să le returnezi unui magazin partener din platforma Stilul Meu, trebuie să ții cont de următoarele:

  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit;
  • Returul se va face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător sau distribuitor) și toate documentele cu care produsul a fost livrat;
  • Produsul returnat trebuie să fie însoțit de accesoriile și cadourile cu care a fost livrat;
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse va fi acceptat doar dacă acestea sunt sigilate;
  • Nu se acceptă produse asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice și electrice și produsele cărora le lipsesc accesorii;
  • Preluarea produselor va fi refuzată dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele pe care le-ai menționat în formularul de retur;
  • Verifică politica de returnare a fiecărei firme partenere Stilul Meu pentru toate detaliile privind condițiile generale de retur. O găsești în pagina magazinului.

Dreptul la retragere in 14 zile pentru comert la distanta

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat

ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.


Categorii de produse cu condiții speciale de retur

Fashion (îmbrăcăminte, încălțăminte și altele)
Produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, nepurtate, fara pete sau rupturi.  

Cum primesti banii inapoi?

Cumparatorul poate primi banii inapoi in urma returului prin aceeasi modalitate de plata pe care a folosit-o la cumparare. Banii se pot returna in termen de maximum 14 zile de la primirea produsului de catre magazinul partener, in contul indicat la completarea formularului de retur.