StilulMeu este o afacere socială implementată în cadrul proiectului „SEED - Social Economy Entrepreneurship Development”, POCU/449/4/16/128496, Linia de finanțare: POCU 2014-2020, Axa prioritară „Incluziunea socială și combaterea sărăciei”, Operațiunea „Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă”, de catre CHOOZFIT  SRL.

În cadrul proiectului anterior menționat dezvoltăm o platformă de eCommerce, cu algoritm de personalizare a cumpărăturilor dedicată producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri,  din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman).

Aceasta este dezvoltată și gazduită pe domeniul StilulMeu.ro.

Din Regiunea Sud-Muntenia urmărim să înscriem în platformă producători/comercianți locali, afaceri de familie, ateliere meșteșugărești, etc. Dorim să spijinim acest segment de piață  întrucât majoritatea acestor mici antreprenori nu dispun de cunoștințe și fonduri necesare pentru a-și promova în mod corespunzător și eficient produsele.

În același timp prin crearea acestei platforme dorim să susținem activ economia locală și produsele autohtone.

ChoozFit SRL derulează acest proiect de economie socială ce are ca scop creșterea gradului de competitivitate a producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri,  din Regiunea Sud-Muntenia, printr-o mai bună promovare a acestora și prin creșterea prezenței lor în mediul comerțului online.