StilulMeu este o afacere socială implementată în cadrul proiectului „SEED - Social Economy Entrepreneurship Development”, POCU/449/4/16/128496, Linia de finanțare: POCU 2014-2020, Axa prioritară „Incluziunea socială și combaterea sărăciei”, Operațiunea „Consolidarea capacității întreprinderilor de economie socială de a funcționa într-o manieră auto-sustenabilă”, de catre CHOOZFIT  SRL.

În cadrul proiectului anterior menționat am dezvoltat o platformă de eCommerce, cu algoritm de personalizare a cumpărăturilor dedicată inițial producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri,  din regiunea Sud-Muntenia (județele Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman).

Aceasta este dezvoltată și gazduită pe domeniul StilulMeu.ro.

Din Regiunea Sud-Muntenia, în prima etapă de implementare, s-au înscris în platformă 10 producători/comercianți locali, afaceri de familie, ateliere meșteșugărești, etc. Dorim să spijinim acest segment de piață  întrucât majoritatea acestor mici antreprenori nu dispun de cunoștințe și fonduri necesare pentru a-și promova în mod corespunzător și eficient produsele.

În următoarea etapă ne propunem ca platforma să găzduiască producători și comercianți din toate regiunile țării.

În același timp prin crearea acestei platforme dorim să susținem activ economia locală și produsele românești.

ChoozFit SRL derulează acest proiect de economie socială ce are ca scop creșterea gradului de competitivitate a producătorilor și comercianților locali de îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii, obiecte de decorațiuni interioare, cadouri printr-o mai bună promovare a acestora și prin creșterea prezenței lor în mediul comerțului online.

Mai multe detalii despre modalitatea prin care îți poți deschide un cont de comerciant pe platformă poți afla accesând link-ul următor: DESCHIDE CONT DE COMERCIANT