Contactează vânzătorul

Politica de returnare

30 DE ZILE RETUR GRATUIT.

Returul este gratuit in primele 30 zile calendaristice de la primirea produselor.

 

Clientul/Utilizatorul ALISIA ENCO poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract, in urmatoarele situatii: 

  • Produsul nu corespunde masurii clientului/utilizatorului
  • Coletele prezinta deteriorari severe;
  • Produsele au fost livrate/facturate gresit;
  • Produsele prezinta defecte de fabricatie;
  • Produsele au marimi eronate comandate de catre Client/Utilizator; "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului.” 

 

Clientul se obliga sa notifice ALISIA ENCO, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin orice mijloc de comunicare scrisa (telefonic, e-mail/fax/etc) in termen de maxim 30 zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.


Clientului/Utilizatorului care a notificat ALISIA ENCO, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire vor fi returnate in maxim 30 zile calendaristice, in caz contrar, ALISIA ENCO considerand cererea nefondata/invalida si poate refuza returul.

 

Inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul informeaza ALISIA ENCO cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, consumatorul poate alege una dintre urmatoarele variante:

a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe aceasta pagina ;

b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.


Clientul/Utilizatorul ALISIA ENCO nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii: 

- In cazul inlocuirii produsului achizitionat cu un alt produs avand alte specificatii sau de un tip diferit
- In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute mai sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
- Conform OUG 34/2014 (art. 16 lit. d) ALISIA ENCO isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid. Clientul/Utilizatorul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu.

 

Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit.

  • In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 30 zile calendaristice de la confirmarea returului.
  • In cazul inlocuirii produsului cu unul avand marimea nou comandata, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
  • In cazul in care Clientul/Utilizatorul a returnat un produs, iar ALISIA ENCO nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului/Utilizatorului contravaloarea produsului.
  • Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.

 

Politică de livrare

In Romania, livrarea produselor ALISIA ENCO este gratuita la comenzi de peste 250 de lei. 

Politica de confidențialitate

Vezi Politica de Confidentialitate a site-ului StilulMeu.

Despre vânzător

Membru din 2022

In anul 2014, Alice Botnarenco, creatoarea brandului ALISIA ENCO, a transformat viziunea si experienta ei de peste zece ani in lumea antreprenoriatului intr-un brand-manifest, creat pentru a oferi o noua viziune asupra tinutelor business, privite prin oglinda creativitatii, a indraznelii si a acceptarii de sine.

 

Alice si-a inceput calatoria in lumea antreprenoriala la doar 23 de ani, cand a fondat compania de inchirieri masini, inspirata de dorinta de independenta si de o pasiune pentru invatarea continua. Aceste dorinte au fost cele care au modelat intreg parcursul ei profesional si i-au dat forta de a indrazni sa o ia pe carari neumblate si de a gasi solutii pentru obstacolele pe care le-a intalnit in cale.

 

De aceea, in anul 2009, in punctul de cotitura al mediului economic global si romanesc, Alice si-a indreptat privirea catre o comunitate de persoane despre care nu se cunosteau multe lucruri in acel moment: femei de cariera, specialiste in corporatii si antreprenoare. Asa a luat nastere Femei in Afaceri, o organizatie dedicata mediului de afaceri feminin, ce a devenit in timp cea mai activa comunitate de business feminin, un portal cu cele mai noi informatii din mediul de afaceri romanesc si international si o sursa de inspiratie pentru femeile interesate de dezvoltarea lor profesionala.

 

Acesta a fost un prim pas spre ceea ce a dus, nu dupa mult timp, la crearea brandului ALISIA ENCO. Au urmat cinci ani de activitate intensa, in care Alice a organizat sute de evenimente de business networking, a participat la conferinte locale si internationale, a reprezentat Romania la Global Summit of Women, a participat la workshop-ul international Support Systems for Women Entrepreneurs in South-East Europe, organizat de Israel impreuna cu UNECE (United Nations Economic Commission for Europe), a devenit mentor in cadrul Retelei Europeane a Mentorilor pentru Femeile Antreprenoare si a realizat emisiunea Business la Feminin!

 

Experienta extinsa in mediul de afaceri s-a cristalizat in descoperirea unui aspect adesea trecut cu vederea, insa esential din punct de vedere relational: modul in care tinuta noastra actioneaza ca o carte de vizita si vorbeste despre noi chiar inainte de primul schimb de cuvinte. Mai mult decat atat, s-a aflat pusa in fata unei alegeri pe care multe femei erau nevoite sa o faca: fie calitatea materialelor si a croiului, fie stilul si exprimarea libera a propriei personalitati.

 

ALISIA ENCO a luat nastere din dorinta de a ne elibera de aceasta alegere, de a ne oferi posibilitatea sa ne bucuram atat de o calitate desavarsita a hainelor pe care le purtam, cat si de libertatea de a ne exprima neingradit – prin culori vii, croieli indraznete, modele unice –, fara sa ne pierdem nicio secunda profesionalismul.

 

Elementul-cheie al brandului ALISIA ENCO a fost inca de la inceput si ramane in continuare camasa. Mai precis, camasa alba. Aceasta little black dress a tinutelor business, ce reuseste sa se reinventeze neincetat deceniu dupa deceniu, fara sa isi piarda farmecul si atractia pe care o exercita asupra noastra.

 

Dar inspiratia – si inovatia – nu se opreste aici. Camasile, accesoriile si toate celelalte piese ce imbogatesc colectiile ALISIA ENCO se reinventeaza si se adapteaza permanent, transformandu-se intr-un brand de referinta pentru stilul business!

 

Sub sloganul For creative women in business, ALISIA ENCO este un brand romanesc si o sursa de inspiratie pentru doamnele din intreaga lume!