Contactează vânzătorul

Politica de returnare

Conform Ordonanței nr.34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanță, produsele se returnează în termen de 30 zile calendaristice, de la primirea coletului. În situația menționată mai sus,clienții pot returna, în termenul prevăzut mai sus, produsele cumpărate, dacă respect următoarele condiții:

Produsele trebuie să fie:

  • cu eticheta originală;
  • cu toate accesoriile aferente;
  • fără urme de utilizare, fără să prezinte nici o urmă de deteriorare sau uzură.

Dacă produsul returnat a fost însoțit de un cadou, se returnează și respectivul cadou.

În cazul în care nu se respect aceste condiții în mod cumulative, atunci nu se va efectua rambursul contravalorii produselor returnate.

Active Dream DAV SRL se obligă să restituie clientului sumele încasate pentru produsele returnate,în termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificării de retur. Notificarea de retur se realizează pe e-mail si trebuie să conțină Denumirea Produsului/Produselor, Numărul de produs, Motivul returului și datele bancare pentru retur (Nume titular, cont bancar).

Rambursarea poate fi întârziată până când coletul retur este recepționat de către bebeboutique.ro sau până la recepționarea unei confirmări de expediere a coletului către bebeboutique.ro, luându-se în considerare data cea mai apropiată.

Cheltuielile de expediție vor fi suportate  de către client,conform Ordonanței 34/2014: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma înapoiată clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achiziție a produsului.Toate produsele returnate, pentru care se returnează suma integrală înapoi, trebuie să îndeplinească,de asemenea, condițiile menționate mai sus.

Ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea unui retur în cazul unor retururi repetate săvârșite de client și în cazul în care produsele nu îndeplinesc condițiile de retur prevăzute mai sus.

Politică de livrare

Pentru comenzi mai mari de 200 lei, transportul este gratuit.

Politica de confidențialitate

Despre vânzător

Membru din 2022

Bebeboutique.ro este un magazin online dedicat bebelușilor, creat din dorința de a aduce acestora hăinuțe și accesorii comfortabile, finuțe, din materiale naturale.

Știu cum sunt primele luni acasă cu bebe: magice și copleșitoare în același timp. Ultimul lucru de care ai nevoie este să stai să cauți hăinuțe de zi de zi pentru bebe prin magazine. Plus că pentru copil întotdeauna cauți acele materiale fine, moi, care să nu zgârie, să fie și cu un model sau print frumos. 

Bebeboutique.ro are misiunea de a deveni acel magazin online cu materiale de calitate, din fibre naturale, de referință pentru garderoba bebelușilor. Hăinuțele noastre sunt realizate în colecții capsulă, astfel încât să poți să le asortezi ușor între ele.